Karhusuon koulun tilanne Länsiväylässä 29.10.2016

Tällä kertaa Tilapalveluiden osalta ihmetellään luottamuksen puutetta koulukorjauksiin. Karhusuon koulu peruskorjattiin 2002-2003. Tuloksena rakennuksesta puuttuu mm osa patolevyistä, ilmarako seinärakenteesta sekä laajennuksen katosta aluskate. Miten niin emme luota Tilapalveluiden kykyyn korjata vanhoja rakennuksia?

Peruskorjauksen jäljiltä vanhempainyhdistys siivosi salaojat rakennusjätteestä, sillä muilla ei ollut siihen kiinnostusta. Lisäksi, kun piha tiivistetään ylämäen ja koulurakennuksen välistä kivituhkalla, niin kyllähän ne salaojat pysyvät aika kuivina, kun sadevesi imeytyy suoraan betoniin… Ja vielä ihmetellään miten betonissa kiinni oleva korkkieriste voi olla märkä.

Toisaalta ihmetellään miksi alamäen puolelle sokkelista kukkii maali pois. Korjausehdotuksena raportissa määrätään sokkeli taas uudemman kerran maalattavaksi. Maalillahan se sokkeli saadaankin taas kuntoon…

Karhusuolla ei siis ihmetellä ollenkaan luottamuspulaa, sillä olemme itse kokeneet täysin pieleen menneen remontin ja satoja koululaisia ja henkilökunnan jäsentä on altistettu terveysongelmille.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/449304-tilapalveluiden-pomo-tuntee-nahoissaan-espoon-homekoulutilanteen-luottamuspula