Karhusuon koulun joulumyyjäiset pidetään Lagstadin koululla 26.11.

Karhusuon koulun vanhempainyhdistyksen ja koulun oppilaiden yhdessä järjestämät koko kylän joulumyyjäiset pidetään jälleen 26.11.2016 klo 12-14.

Huom paikkana Lagstadin koulu.

Joulumyyjäiset 2016

Koska vanha koulurakennus on suljettu eikä Karhusuon parakkiin mahdu paloturvallisuussyistä edes kaikki koululaiset, joulumyyjäiset tullaan järjestämään tänä vuonna Lagstadin koululla (Espoonkatu 7), missä 4-6 luokkalaiset ovat tällä hetkellä väistössä.

Tervetuloa kaikki joukolla nauttimaan koulun ja meidän kylän tunnelmasta myös Lagstadiin! Onhan Lagstad meidän ruotsinkielisten kyläläisten oma koulu.

Tällä kertaa joulumyyjäisissä on tarjolla kahvio, arpajaiset, koululaisten tekemiä käsitöitä, pullapuoti, temppurata sekä uutena oppilaiden esityksistä koostuva Lava on vapaa. Tervetuloa katsomaan oppilaiden omia esityksiä ensi kertaa niin, että Lava on vapaa -tilaisuutta pääsevät kaikki seuraamaan.

Vanhempainyhdistys on toiminut aktiivisesti koulun kanssa auttaen heidän kahteen paikkaan hajautettua arkea, tarjoten tarvikkeita ja liikuntavälineitä oppilaille. Nyt väistön aikana yhdistyksen toiminta korostuu ja olemme voineet auttaa oppilaita ja henkilökuntaa monin eri tavoin heidän arjessaan.

Tervetuloa mukaan toimintaan. Ttarjoamalla esim. arpajaisvoittoja pystyt tukemaan koko koulun toimintaa. Arpajaisvoittoja voi tuoda etukäteen Marjaana Siivolalle osoitteeseen Karhusola 9. Kiitos.

Ensi vuonna juhlistamme joulumyyjäisiä toivottavasti uudessa Karhusuon alakoulussa, minkä pitäisi olla valmis heinäkuussa 2017.

Jos olet koululaisen vanhempi, voit täyttää osallistumislomakkeen täällä.